Se allt i vårt sortiment! Klicka här!

Köpvillkor

bolags- och kontaktinformation
Wallesvitvaror AB 151 65 Södertälje
Organisationsnummer: 559349-0849
Telefon: +46 76- 941 31 01
E-post: info@wallesvitvaror.com

Köpvillkor senast uppdaterad: 2024-03-11 

1.0 Köp på wallesvitvaror.se

Villkoren gäller vid köp av samtliga varor på wallesvitvaror.com. Du måste vara minst 18 år för att få genomföra ett köp på wallesvitvaror.com. En order som lagts på webbplatsen är bindande. Du får en bekräftelse av din beställning i form av en orderbekräftelse. Om bekräftelsen skulle avvika från din beställning ber vi dig att så snart som möjligt ta kontakt med kundtjänst. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, eventuellt oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

1.1 Genomfört köp på wallesvitvaror.se / registrerat konto

Vid genomfört köp eller konto registrering på Wallesvitvaror.com accepterar du som kund att automatiskt gå med vårt nyhetsbrev. Vi kan vi komma att auto registrera din e-post adress på vårt nyhetsbrev som administreras via mailchimp. Om du önskar avregistrera dig kan enkelt skicka oss ett meddelande på info@wallesvitvaror.com med den e-postadress som ska sägas upp så anordnar vi detta så fort som möjligt. Du kan alternativt säga upp dig enkelt via vårt nyhetsbrev (Längst ner på mailet). 

1.2 Betalningsalternativ

Tillsammans med Svea Ekonomi AB (publ), Evenemangsgatan 31 , 169 79 Solna, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Svea:

• Betala med kort:
Betala fullständiga beloppet direkt till Svea Ekonomi AB eller Klarna Payments.
• Faktura:
Gör köpet i lugn och ro. Betala enligt överenskommen faktureringstid. Detta alternativ erbjuds dock främst till företagskunder med enstaka undantag. Detta görs till vårt BankGiro.
• Betala Swish:
Betalning via Swish i butik eller vid leverans av din produkt till vårt företagskonto. Läs mer om hur Svea Ekonomi’s allmänna villkor här
Du hittar även mer information om hur Svea Ekonomi skyddar dina personuppgifer genom att klicka här.
Använder du Klarna Payments hittar du även mer information de skyddar dina personuppgifter genom att klicka här.

1.3 Leveransalternativ

Hos Walle’s Erbjuder vi följande leveransalternativ:

  • Hämta i butik
  • Lokal leverans av Walle’s Vitvaror
  • Inrikesleverans av våra leverantörpartners

För att se villkor för våra leveransfrågor var vänlig och besök vår policy för leveransfrågor.

1.4 Ångerrätt

För att se dina rättigheter kring ångerrätten. Var vänlig och besök vår sektion för öppet köp och ångerrätt hos Walles.

1.5 Reklamation

1.5.1 Allmänt

Du har rätt att reklamera en ny vara i tre år efter att du mottagit varan i fall denna produkt var av nytt skick, men det är viktigt att du gör det så snart du hittar ett fel. Du har inte rätt att reklamera våra begagnade varor utöver den garantitid som är överenskommen. Om din reklamation har blivit nekad och du kvarstår vid din begäran och vill få tvisten prövad kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Länk: www.arn.se

1.5.2 Transportskada

Du ska alltid undersöka emballaget ordentligt när varan tas emot så att eventuella transportskador upptäcks redan vid leveransen. Om du upptäcker en transportskada på en vara bör du se till att detta noteras på den del av fraktsedeln som chauffören behåller. Anmälan om transportskada ska ske i enlighet med vår policy för leveransfrågor.

1.6 Garantier

För att se garantier vänligen se avsnitt om garantier för våra olika nya och begagnade produkter.

1.7 Kundtjänst

För att få svar på dina frågor kring produkter, leverans- och fraktvillkor, för att ångra eller reklamera ett köp eller för att framföra klagomål eller andra synpunkter är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på telefonnummer +46 76 941 31 01 eller kontakta oss via e-post på info@wallesvitvaror.com

1.8 Tvister

Vi strävar efter att samtliga kunder ska vara nöjda. Vi försöker alltid att i första hand komma överens med dig om en lösning för det fall någonting blivit fel. Kontakta därför gärna vår kundtjänst om du inte är nöjd. Om en tvist uppstår som vi inte kan lösa tillsammans kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi medverkar vid eventuella förfaranden i Allmänna Reklamationsnämnden och följer deras rekommendationer.
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm
http://www.arn.se
Om en tvist uppstår som vi inte kan lösa tillsammans kan du vidare ha möjlighet att använda dig av Europeiska Kommissionens online-plattform för alternativ tvistlösning, som du hittar på http://ec.europa.eu/odr. Vänligen notera att plattformen är till för att ge konsumenter och företag en ingång för prövning av tvister som uppstått vid gränsöverskridande e-handel. Du som kund har där möjlighet att lämna in klagomål på alla officiella EU språk.
Tvister kan även prövas av svensk allmän domstol.

1.9 Personuppgifter

Se vår integritetspolicy för mer information om hur och varför dina personuppgifter samlas in, behandlas och lagras.

2.0 Kakor

Se vår kakpolicy för våra kakor.

Hem
Butik
Önskelista0
Tillbaka till toppen

Sök efter produkter

Produkten har lagts till i din varukorg