Se allt i vårt sortiment! Klicka här!

Bytesrätt och garanti - Wallesvitvaror

På alla varor du köper från Walle’s Vitvaror har du som konsument, garanti. Alla våra begagnade produkter går igenom vår djupgående besiktiningsprocess vilket säkerställer kvalitet och därmed är vi säkra att ge våra garantier på våra varor. 

Våra nya varor har givetvis också garanti. Denna är givetvis längre då apparaten inte har slitits innan.

Vi reserverar oss för olika garantitider för olika produkter baserat på de egenskaper produkterna har, där vi inte vill ge en garanti längre än vi är säkra att vi kan garantera att produkten kommer fungera till 100%. Detta innebär givetvis inte att produkten inte håller längre, där de flesta av våra varor håller betydligt mycket längre än garantitiden påstår.

För att garantin ska gälla ska varan slitigs med normalt slitage under den givna garantitiden. Med normalt slitages menas den sorts användning varan är avsedd att användas. Garantivillkoren kommer således inte gälla om Walle’s Vitvaror bedömer att garantiförhållandena har missbrukats.

Garantin vi ger på våra produkter gäller dessutom endast bytesrätt. Vill du få en återbetalning på din produkt gäller detta endast vid produkter som skyddas under ångerrätten. Vi reparerar eller ersätter din produkt under stört möjlig utsträckning under garantitiden. I fall detta inte går kan Walle’s Vitvaror i undantagsfall erbjuda återbetalning av produkten. 

Ny garanti från nya produkter skötes av Walle’s Vitvarors leverantörer där den köpta produkten täcks av fabriksgarantin. Detta innebär att Walle’s Vitvaror inte hanterar garantin direkt

Hem
Butik
Önskelista0
Tillbaka till toppen

Sök efter produkter

Produkten har lagts till i din varukorg